Kalender

In de Boekstart-kalender vind je alle activiteiten uit de UiT-Databank die de tag ‘Boekstart’ kregen. Het gaat steeds om activiteiten voor baby’s en peuters tussen 0 en 2,5 jaar.
Wil je ontdekken wat er in jouw buurt te beleven valt? Surf dan naar UiTinVlaanderen en geef je postcode in in de zoekbalk.

Leuven, Victor Broosplein

Ga met het hele gezin ‘Op Knuffeltocht door Leuven’. Twee gloednieuwe stadswandelingen op minimaat leiden je langs Leuvens leukste speelplekjes. Koop het speelse doe-boekje aan het onthaal van Visit Leuven (Naamsestraat 3) of aan het onthaal van M Leuven (2 euro).

Kontich, Bibliotheek Kontich

Dit najaar wordt Kontich een Boekstart gemeente, hoera feest! Vandaag zet de bib haar deuren open voor de allerkleinsten en hun gezin. Het wordt één groot feest, een supergezellige babyborrel en iedereen is doorlopend welkom.

Kontich, Bibliotheek Kontich

We hebben je gemist! Onze voorleesvrijwilligers zijn er weer helemaal klaar voor en kozen de allermooiste boeken uit om voor te lezen. Dit voorleesuurtje is in thema van 'Boekstart'. Vandaag zet de bib haar deuren open voor de allerkleinsten en hun gezin.

Kontich, Bibliotheek Kontich

Onze voorleesvrijwilligers zijn er weer helemaal klaar voor en kozen de allermooiste boeken uit om voor te lezen. Bij dit voorleesuurtje voor de allerkleinsten tot 3 jaar zijn mama of papa of grootouders ook welkom. Laat ons weten of je komt via de website of aan de balie in de bib.