Kalender

In de Boekstart-kalender vind je alle activiteiten uit de UiT-Databank die de tag ‘Boekstart’ kregen. Het gaat steeds om activiteiten voor baby’s en peuters tussen 0 en 2,5 jaar.
Wil je ontdekken wat er in jouw buurt te beleven valt? Surf dan naar UiTinVlaanderen en geef je postcode in in de zoekbalk.

Leuven, Victor Broosplein

Ga met het hele gezin ‘Op Knuffeltocht door Leuven’. Twee gloednieuwe stadswandelingen op minimaat leiden je langs Leuvens leukste speelplekjes. Koop het speelse doe-boekje aan het onthaal van Visit Leuven (Naamsestraat 3) of aan het onthaal van M Leuven (2 euro).

Lochristi, Gemeentelijke Bibliotheek Reinaert

Liever een buitenactiviteit? Ga op wandel met de buggy of de draagzak in Lochristi. Ter gelegenheid van de Boekstartdag hebben we een leuke, buggyvriendelijke lusroute van 3km die start aan de hoofdbibliotheek. We duiken kleine straatjes in en komen langs enkele verborgen speelpleintjes.

Dendermonde, Online

Kom met je peuter(s) kijken, luisteren, ontdekken, genieten van onze openlucht pop-up-vertellingen op één of meer van onze voorleesmomenten op 10 verschillende locaties. (Normaal op 22/5 tijdens de week van de Groeilamp – uitgesteld door het slechte weer) Meer info op de affiche