Tip Cover van Op de boerderij
Auteur
Anaïs Chambel
Uitgeverij
Lannoo

Op de boerderij

Dit knisperboek in een feestelijk doosje bestaat uit acht zachte bladzijdes waarop evenveel dieren staan afgebeeld: van kip tot kuiken, van koe tot kalkoen. Allemaal dieren die je op de boerderij kan tegenkomen. Een boekje in zwart, rood en wit, de eerste kleuren die baby's kunnen zien. 

Speel- en voorleestips

Een heerlijk zacht boekje dat je baby onderzoekend, knisperend, rammelend, voelend en proevend met al zijn zintuigen kan verkennen. Het bevat bovendien ook een bijtring; handig wanneer de tandjes doorkomen. Leg het boekje naast het verzorgingskussen, zodat je baby tijdens het verschonen een heerlijk boekje heeft om vast te pakken, en jullie al meteen een gespreksonderwerp hebben! Moedig je baby aan de vleugel van de kip vast te pakken; er zit een gezellige knisper in. Kakel als een kip; doe alsof je zelf een kip bent die pikkepikkepik komt pikken in je baby (met je neus of hand verschillende lichaamsdelen aanraken). Speel, zing en vertel ook over de andere dieren in het boek, net zolang als jij en je baby dit leuk vinden. Het knisperboekje bevat eveneens een lintje met velcro, waarmee je het boekje aan de kinderwagen of maxi-cosi kan bevestigen. Zo heb je ook onderweg een boekje bij. Want voorlezen, dat kan je overal! En al zeker op weg naar de kinderboerderij, waar je al deze dieren uit het boekje kan ontmoeten. 
In dezelfde reeks verscheen ook het boekje: Kijk! Wilde dieren, in heerlijk contrasterende kleuren blauw, geel, zwart, rood en wit.